Surfen strand Julianadorp aan Zee

Altijd al eens willen golfsurfen of kitesurfen?

Kom dan naar Julianadorp aan Zee voor deze super ervaring! Bezoek de surfschool bij ons op het strand. De lessen worden door gekwalificeerde instructeur gegeven en zij spreken Nederlands, Engels en Duits. De top instructeurs staan klaar om je de basis van het surfen te leren. Zij kijken goed naar elk individu en zullen ervoor zorgen dat je op jouw niveau aan het surfen bent. Zij kijken naar hoe je bezig bent en zullen persoonlijk advies geven. Je zult zien dat je super snel aan het surfen bent!

Kan ik ook surfen?
Ja, als je kan zwemmen, kan je ook surfen. Surfschool High 5 heeft voor iedereen een passend board en wetsuit, zodat het zeker mogelijk is dat ook jij kan leren surfen. De instructeurs zullen je stap voor stap de basis uitleggen, zodat je zonder problemen kan opstaan op de plank en kan surfen. Ook heeft het strand van bij Strandslag gecertificeerde strandwachten in dienst, zodat ook jouw veiligheid gewaarborgd is! Je hebt wel een zwemdiploma nodig.

Kitesurfen. 
Altijd al ervan gedroomd om op zee te leren kitesurfen?  Bij Surfschool High5 wordt jou alles geleerd wat jij over het kitesurfen moet weten.
De beginnerscursus kitesurfen voor één tot vier personen op één instructeur, met maximaal 2 personen onder één kite, is ideaal voor degene die kennis wil maken met de fascinerende sport kitesurfen.

SUP – Stand up paddling 
SUP staat voor Stand-up Paddling of peddelsurfen en hierbij sta je op een groot surfboard met een peddel in je hand en peddel je je vooruit op het water. Het is het makkelijkst op een vlak wateroppervlak, maar voor de ervaren peddelsurfer is het ook mogelijk om op een SUP te surfen.

Het seizoen begint vanaf april en eindigt op de laatste dag van oktober.

Surf in de prachtige omgeving van Julianadorp.

Onze vakantiewoningen liggen pal aan de duinen op loopafstand van de surfschool. Ideaal voor een actieve vakantie aan de kust!