Nazomeren aan de kust

De warme zomermaanden mogen dan wel voorbij zijn, maar de nazomer tegenwoordig in ons mooie land doet er zeker niet voor onder!  En de zon is in de maanden september en oktober zeker nog te vinden in Nederland. Wat is er dan heerlijker om er nog even tussen uit te gaan, in alle privacy nergens anders aan denken dan onbezorgd genieten.

Bungalowpark Strandslag ligt pal aan de voet van de duinen op loopafstand van het strand. Het strand is natuurlijk dé trekpleister van Julianadorp aan Zee. Het is kilometerslang, behoorlijk breed en grenst aan een prachtig duinlandschap. Het behoort bovendien al jaren tot een van de schoonste stranden van Nederland. Op een mooie nazomerse dag kun je makkelijk een rustig plekje vinden om je handdoek neer te leggen. Zoek je liever de gezelligheid op? Er zijn diverse leuke strandpaviljoens waar je op het terras kunt genieten van een lekkere lunch, wat drinken of een ijsje. Ook sportievelingen komen niets te kort. Onder meer surfen, suppen, strandzeilen, paardrijden en beach yoga behoren tot de mogelijkheden.

Ook op het park zelf valt genoeg te beleven. Er staan ruim 300 vrijstaande bungalows en een prachtig appartementencomplex.  Er zijn diverse faciliteiten aanwezig op het park, zoals een waterspeeltuin, dierenweide, midgetgolf, bowlingcentrum, E-Bike/fietsverhuur, skelterverhuur, bolderwagenverhuur, trampolines en een gezellig restaurant met terras waar u iedere dag ook verse broodjes kunt halen. Ook honden zijn toegestaan, staat er een speciale “Dog Wash” en zijn er verschillende huizen die volledig omheind zijn.

Genoeg dus voor een heerlijke nazomerse vakantie bij bungalowpark Strandslag met het hele gezin en uw trouwe viervoeter.

Bekijk hier het aanbod