Bloem/bollenvelden

Bollenvelden Julianadorp – Den Helder

Julianadorp staat bekend om haar prachtige Bollenstreek en beleeft in april een van de mooiste maanden van het jaar. Julianadorp ligt in het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld en als alles in bloei staat kun je volop genieten van een kleurrijk palet aan diverse bloemen. Ontdek de omgeving al fietsend, wandelend of zelfs varend. Maak een mooie route richting Den Helder door de bollenvelden en geniet van de prachtige vergezichten en kleuren. Het is aan te raden om tijdens je fietstocht de route terug door de duinen te vervolgen. Vanuit de duinen kijk je uit over de felgekleurde bloemenvelden.

Floratuin – Pluktuin

Een bezoek aan De Floratuin is een ook een leuk uitje om te doen. Kies uit 100 soorten tulpen in de pluktuin. Zoveel kleur en geur bij elkaar maken een wandeling door de showtuin tot een belevenis op zich. Geef je ogen de kost, maak foto's en kies of bestel wat je mooi vindt. Elke woensdag (in april en mei) om half 11 is er een rondleiding. Je kunt zelf tulpen plukken en er een mooie bos van maken in de Tulpenpluktuin voor 0,25 euro per stuk.

 

Julianadorp in kleur

Onze vakantiewoningen liggen aan de voet van de duinen en grenzen aan dit prachtige polderlandschap. Dus bent u op zoek naar een vakantiebungalow en wilt u genieten van de natuur in haar mooiste vorm? Boek dan nu uw vakantie bij Bungalowpark Strandslag.