Winter aan Zee

5 Redenen waarom in de winter naar zee te gaan een goed idee is

JE HOOFD LEEGMAKEN
Je hebt het druk op werk of je hebt hectische weken achter de rug met je gezin. Dan is een winteruitstapje naar zee net wat je nodig hebt. Naar het water turen of rustig over de dijk wandelen, het helpt om je hoofd helemaal leeg te maken. De gezonde zeelucht geeft je gegarandeerd de rust in je hoofd die je nodig hebt!

HET STRAND VOOR JEZELF
Wanneer we in de winter naar zee trekken, vinden we er verlaten stranden waar af en toe een enkeling zich waagt aan een portie voetjesbaden in het ijskoude water. Vooral voor zij die op zoek zijn naar rust, is dit het moment om te genieten. Je kan er zorgeloos wandelen op het strand, genieten van de rustige duinen en de vloedlijnen.

HONDJES TOEGELATEN
Je hoeft je helemaal geen zorgen te maken of je hond wel welkom is op het strand. De wintermaanden zijn perfecte maanden om je pluizige vriend te laten ravotten in het zand. Ook voor je huisdier is het dus de ideale manier om even alle energie los te laten.

HEERLIJK ROMANTISCH
Tijd nodig voor jullie tweetjes? Dan hoef je toch helemaal geen duur restaurant te boeken waar je dan soms nog eens te dicht bij andere mensen zit? Rijd naar zee en plan een stevige wandeling. Je hebt er tijd om bij te praten en dichter bij elkaar te komen. Handjes vasthouden en genieten maar!

OPWARMEN MET LEKKERS
We weten allemaal dat wandelen in de kou eindigt met een smakelijke afsluiter. Opwarmen met een warme chocomelk met slagroom of een heerlijke glühwein bij de warmgestookte haard. Of, plons na een lange wandeling in een privé hottub bij uw vakantiebungalow. 

 

Bekijk hier alle huizen