Voorjaarsvakantie

Geniet tijdens de voorjaarsvakantie van een prachtige vakantie aan zee.

Het voorjaar staat voor de deur. De dagen worden langer, de zon laat zich steeds meer zien, en de natuur komt langzaam weer tot bloei.

De voorjaarsvakantie, ook wel krokusvakantie genoemd, is de schoolvakantie die in het algemeen in de tweede helft van februari valt. Met name in het zuiden wordt deze schoolvakantie ook wel “carnavalsvakantie” genoemd. De kinderen zijn lekker een weekje vrij en het voorjaar is daarom ook het ideale moment om samen op pad te gaan in de natuur! En de voorjaarszon geeft je die extra energie boost!

Wanneer het voorjaar eraan komt betekend dit ook weer de geboorte van lammetjes. Wie wordt er nou niet vrolijk van de dartelende kleine diertjes die springend en rennend door de wei gaan. Tip: veel boerderijen en kinderboerderijen bieden tijdens het lammerseizoen aan mensen de mogelijkheid om te komen kijken naar de nieuwgeboren schaapjes.

Geniet van een sfeervol, comfortabel verblijf, van de prachtige omgeving, en natuurlijk van elkaar. Maak een lange wandeling over het strand of heerlijk fietsen door de duinen en de mooie omgeving die weer kleur begint te krijgen . Daar word je toch blij van? Beleef samen een heerlijke voorjaarsvakantie in 1 van onze vakantiebungalows in Julianadorp aan Zee.

 

Voorjaarsvakantie

Op voorjaarsvakantie is leuk, maar natuurlijk nog leuker met last minute voorjaarsvakantie aanbiedingen.