Speelparadijs

Hier hebben wij een aantal tips voor je wat je kan gaan doen met de kids in de buurt van Julianadorp aan Zee.

Monkeytown Schagen - Starjump

Is het buiten niet zo lekker dan kan je naar het overdekte speelparadijs Monkey Town in Schagen gaan. Spelen, klimmen en klauteren in de indoor speeltuin van Monkeytown. Baan jezelf een weg door de grote speeltoestellen en glij met een vaart naar beneden van de verschillende glijbanen. De aparte peuterzone met een ballenbak, minitrampoline, glijbaan en grote legoblokken is speciaal ingericht voor peutertjes.

Nog meer springplezier bij STARJUMP! Boven het indoor speelparadijs van Monkeytown.
Het coolste indoor trampoline park van de Noordkop, STARJUMP! Het enige trampolinepark in Nederland waar je op ruim 3 meter hoogte boven het publiek springt. De foampit, dunk zone, tumbling lanes en zo’n 50 trampolines zorgen voor veel afwisseling. De combinatie met de gigantische airbag, de interactieve ValoJump en DodgeAttack maken het park uniek. STARJUMP Schagen is uitstekend te combineren met een dagje Monkey Town.

Land van Fluwel

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder vrij in de bol genieten. Avonturiers en Levensgenieters gaan terug de natuur in. Prieken en prutten bij Strand van Fluwel en wilde avonturen beleven op het Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en verleg je grenzen. Uniek is ook de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van onze bekendste bloem de tulp.

Tussendoor verwen je de inwendige mens op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Neem plaats geniet ondertussen van de kinderen die uitbundig spelen in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en in de klimtouwen bij de waterspeelplaats.

Speciaal voor de allerjongste jeugd is er Het Kleine Land. Een speelplaats waarbij ze de basis kunnen leggen voor leven vol groot avontuur! Daarnaast heeft het park afgelopen winter de nodige vernieuwingen doorgevoerd aan bestaande belevenissen. Laat je verrassen!

Speelpark de goudvis

Bij goed en slecht weer is Speelpark De Goudvis altijd een plezier om  heen te gaan! De Goudvis beschikt over 3 overdekte speelparadijzen. Dit samen vormt meer dan 2200m² overdekt speelplezier!
De enorme oudhollandse buitenspeeltuin is overzichtelijk opgezet en ruim 3,5 ha groot. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de vele speeltoestellen.

 Genoeg te doen dus met de kids als je op vakantie bent bij Bungalowpark Strandslag!

Zoek vakantiehuis