Nazomeren

De warme zomermaanden mogen dan wel voorbij zijn, maar de nazomer tegenwoordig in ons mooie land doet er zeker niet voor onder!

Ons bungalowpark is de perfecte uitvalbasis voor nog een heerlijke vakantie aan de kust. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig op het park, zoals een waterspeeltuin, dierenweide, midgetgolf, bowlingcentrum, E-Bike/fietsverhuur, skelterverhuur, bolderwagenverhuur, trampoline's en een gezellig restaurant met terras waar u iedere dag ook verse broodjes kunt halen.

Ook in en rondom Julianadorp valt er genoeg te beleven.

Stap bijvoorbeeld aan boord bij het marine museum. Het Torentje laat je kennismaken met de rijke geschiedenis. Ontmoet zeehelden en bekijk wapens en uniformen. Kom klimmen in de KlimVallei... Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In het Eco-Klimpark klim je tussen de toppen van de bomen, met uitdagende hindernissen. Bezoek het oude Fort Kijkduin. Fort Kijkduin is van oorsprong een landfort. Het moest Den Helder verdedigen tegen vijanden die over de zanddijk Den Helder wilde binnen vallen. Beleef het Wad, van wadlooptochten tot zeehonden spotten.Het prachtige waddengebied, dat op de lijst van Werelderfgoed van UNESCO staat, kun je ontdekken tijdens wadexcursies.

En zo valt en nog veel meer te zien en beleven...
Kom het ontdekken een boek uw vakantie bij Bungalowpark Strandslag.

Over Bungalowpark Strandslag

Vakantie- en bungalowpark Strandslag te Julianadorp aan zee is het gehele jaar door een waar uitje voor gezinnen en families of vrienden en kennissen.  In de omgeving kunt u prachtig fietsen, wandelen, paard-rijden, kanoën of excursies maken.  Ook in het voor- of najaar is ons vakantiepark een prachtige locatie om te verblijven. Op slechts 2 km afstand van de 2 gezellige winkelcentrums van Julianadorp. 
De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin, de trampolines, skelters of op de 18 holes midgetgolfbaan op het park terwijl de ouders lekker genieten op het terras van het restaurant, van een hapje en een drankje. Op het naastgelegen park kunt u verder nog gebruik maken van een subtropisch zwembad en een 18 holes golfbaan.

Bekijk hier alle huizen

Beach Julianadorp aan Zee

Bungalowpark Strandslag ligt pal aan de voet van de duinen op loopafstand van het strand. Het strand is natuurlijk dé trekpleister van Julianadorp aan Zee. Het is kilometerslang, behoorlijk breed en grenst aan een prachtig duinlandschap. Het behoort bovendien al jaren tot een van de schoonste stranden van Nederland. Op een mooie nazomerse dag kun je makkelijk een rustig plekje vinden om je handdoek neer te leggen. Zoek je liever de gezelligheid op? Er zijn diverse leuke strandpaviljoens waar je op het terras kunt genieten van een lekkere lunch, wat drinken of een ijsje. Ook sportievelingen komen niets te kort. Onder meer surfen, suppen, strandzeilen, paardrijden en beach yoga behoren tot de mogelijkheden.