Nazomeren

De echte warme zomermaanden mogen dan wel voorbij zijn, maar de nazomer tegenwoordig in ons mooie land doet er zeker niet voor onder! Aangename temperaturen, de natuur die zich klaarmaakt voor de herfst en geen massale drukte overal.

Onder nazomer verstaan we eigenlijk vooral de maand september en misschien het begin van oktober. Vaak genieten we in deze periode ook nog van temperaturen die nog boven de 20 graden uitkomen. Tegelijkertijd kun je genieten van al het moois dat de herfst te bieden heeft. Zeker aan het eind van september zal je veel kleurrijke natuur tegenkomen. Bezoek het bos de Donkere Duinen en geniet van de mooie herfstkleuren.  

Julianadorp aan Zee is de perfecte uitvalbasis voor nog een heerlijke vakantie aan de kust. Onze bungalows in Julianadorp aan zee zijn perfect gelegen, op steenworpafstand van het strand. 

 

Bekijk hier het aanbod

Bekijk meer >

Over Bungalowpark Strandslag

Vakantie- en bungalowpark Strandslag te Julianadorp aan zee is het gehele jaar door een waar uitje voor gezinnen en families of vrienden en kennissen.  In de omgeving kunt u prachtig fietsen, wandelen, paard-rijden, kanoën of excursies maken.  Ook in het voor- of najaar is ons vakantiepark een prachtige locatie om te verblijven. Op slechts 2 km afstand van de 2 gezellige winkelcentrums van Julianadorp. 
De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin, de trampolines, skelters of op de 18 holes midgetgolfbaan op het park terwijl de ouders lekker genieten op het terras van het restaurant, van een hapje en een drankje. Op het naastgelegen park kunt u verder nog gebruik maken van een subtropisch zwembad en een 18 holes golfbaan.

Bekijk hier alle huizen

Beach Julianadorp aan Zee

Bungalowpark Strandslag ligt pal aan de voet van de duinen op loopafstand van het strand. Het strand is natuurlijk dé trekpleister van Julianadorp aan Zee. Het is kilometerslang, behoorlijk breed en grenst aan een prachtig duinlandschap. Het behoort bovendien al jaren tot een van de schoonste stranden van Nederland. Op een mooie nazomerse dag kun je makkelijk een rustig plekje vinden om je handdoek neer te leggen. Zoek je liever de gezelligheid op? Er zijn diverse leuke strandpaviljoens waar je op het terras kunt genieten van een lekkere lunch, wat drinken of een ijsje. Ook sportievelingen komen niets te kort. Onder meer surfen, suppen, strandzeilen, paardrijden en beach yoga behoren tot de mogelijkheden.