Vakantiewoningen Julianadorp

Julianadorp is een plaats met schone zandstranden, een prachtig duingebied en ideaal gelegen in de bollenstreek van Noord-Holland.

Julianadorp bestaat uit twee delen, de kern Julianadorp en de aan de Noordzee gelegen badplaats Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee heeft een betoverend en lang zandstrand. Het strand is er bijna vier kilometer lang en behoorlijk breed. Meestal vind je wel een mooi plekje voor een heerlijk dagje strand. Zelfs bij mooi weer is het hier redelijk overzichtelijk. Bij iedere strandopgang is er een ruime parkeerplaats en u kunt helemaal gratis de auto of motor te parkeren. Het gezellige centrum van Julianadorp nodigt ook uit met vele winkels, horeca en terrasjes.

In Julianadorp kan je genieten van de eindeloze bloemenvelden die in het voorjaar volop staan te bloeien. Of ontdek zo'n tweeduizend verschillende soorten bloemen in de Floratuin. ‘s Zomers ben je meer dan welkom in Julianadorp om te komen genieten van het strand en alle mogelijkheden om te watersporten. In de herfst en de winter nodigen de duinen uit om wandelend of fietsend lekker uit te komen waaien. Kortom: Julianadorp is het hele jaar door een ideale vakantiebestemming.

Vakantiehuizen | Vakantiewoningen Julianadorp: