Paasvakantie

Paasvakantie, de ideale gelegenheid om er even lekker een paar dagen tussenuit te gaan.

Dit jaar valt Pasen op 9 en 10 april en op 7 april is het goede vrijdag. Door deze extra vrije dagen, is het een prima gelegenheid om er een lekker lang paasweekend van te maken. Gezellig met het gezin genieten van elkaar of samen ertussenuit? Of wat dacht je van een gezellig vriendenweekend? 

Tijdens de Paasdagen kan de temperatuur al wat oplopen. De natuur bloeit weer op en de lente zon geeft u een boost. Het is dan heerlijk vertoeven aan de kust. Maar ook als het zonnetje nog wat achterblijft, kun je heerlijk genieten aan zee. Eerst een uitgebreid paasontbijt en daarna op jacht naar de paaseieren. Verstop ze in de tuin van je vakantiehuis of ergens in de duinen en laat de kinderen maar zoeken. Vervolgens lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of met de kinderen spelen in het zand.  
Zin om lekker actief aan de slag te gaan? Pak de fiets of mountainbike en maak een rit door de mooie duinen en in bloei staande bollenvelden van Julianadorp aan Zee. Wat het ook wordt, geniet van een heerlijke paasvakantie in een vakantiehuis en kom uitgerust weer thuis.

Tijdens Pasen kunt u vanaf 5 nachten boeken. 

Toon vakantiehuizen