Herfstvakantie

De herfst is het perfecte seizoen voor een vakantie aan de kust. 

Julianadorp aan Zee is een ideale uitvalsbasis voor fantastische fietstochten, wandelingen en leuke dagtrips. In de herfst is het lekker rustig op het strand. Je kunt kilometers wandelen zonder iemand tegen te komen. Om je hoofd leeg te maken, bij te praten met je partner of een vriendin of heerlijk rennen met de hond en het gezin. De gezonde zeelucht geeft je een instant energie boost! Na een fikse wandeling over het strand, verdien je die warme chocolademelk met slagroom écht. Op het strand van Julianadorp aan Zee staat Strandtent Paal 6, een modern paviljoen die het hele jaar door geopend is. Je kunt er heerlijk opwarmen, al dan niet bij een vuurtje, en genieten van het uitzicht op zee met een heerlijke lunch, drankje of een lekkere borrelplank. Ook treft u bij de eerstvolgende strandopgang het gezellige Strandpaviljoen Zee van Tijd.

Bezoek het bos de donkere duinen en maak een mooie wandeling. De natuur kleurt geel, oranje en rood en de bladeren dwarrelen van de bomen. De Donkere Duinen is een bos in Den Helder wat op 4 km afstand ligt van ons park. Het is een mooi natuurgebied om lekker te kunnen wandelen. Het is niet erg groot en heeft in het midden een vijver waar je eendjes maar ook schildpadden aantreft. In het midden van het bos is een grote opening waar kinderen lekker kunnen spelen en ook honden zijn toegestaan.

U kunt nu bij ons ook een hottob bij uw huisje huren. Heerlijk toch?! Stap na een lange strandwandeling in een warmgestookte hottub en kom helemaal tot rust! Wij zorgen ervoor dat de hottub bij aankomst voor u klaar staat. Genoeg voor een heerlijke vakantie tijdens de mooie herfstdagen.