Familiepark Strandslag

Vakantie- en bungalowpark Strandslag te Julianadorp aan zee is het gehele jaar door een waar uitje!

Het familiepark ligt op slechts 400 meter afstand van het strand en is daarmee een must voor de echte strandliefhebbers. Op het strand staat een modern paviljoen, welk het gehele jaar door geopend is. 
Het park bestaat uit een appartementencomplex en 333 bungalows en ligt op 2 km afstand van het gezellige centrum van Julianadorp met vele winkels en terrasjes.  In de omgeving kunt u prachtig fietsen, wandelen, paardrijden, kanoën of excursies maken. U kunt op het park e-bikes, e-choppers en fietsen huren.  Super leuk om een keer een dagje mee door de duinen en bollenvelden van Julianadorp te toeren!  Ook leuk... volg bij ons op het strand surflessen, huur een SUP board en in de zomermaanden zijn er strandyogalessen op verschillende dagen van de week.  

Ook in het voor- of najaar is ons vakantiepark een prachtige locatie om te verblijven. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin en waterspeeltuin, skelters of op de 18 holes midgetgolfbaan op het park terwijl de ouders lekker genieten op het terras van het restaurant, van een hapje en een drankje. Bij het restaurant Sunny’s kunt u iedere ochtend verse broodjes halen. 
In het appartementen complex zit een grote bowlingbaan wat ook natuurlijk altijd leuk is, vooral wanneer het weer wat minder is. 

Op 8 km afstand ligt Den Helder, waar vele winkels, gezellige terrasjes, musea, bioscoop en nog veel meer is. Vandaaruit kunt ook de boot naar Texel pakken om daar een dagje heen te gaan. Ook op 8 km afstand het gezellige Callantsoog.
Genoeg  te doen dus om een heerlijke vakantie te komen vieren!