Waarom je met je hond op vakantie wilt in Strandslag

Vakanties zijn de tijd om te ontspannen, te ontdekken, te doen waar je van houdt en te genieten van elkaars gezelschap. En natuurlijk is de hond er een van. Een vakantie is niet compleet zonder jou trouwe viervoeter. Daarom zoek je natuurlijk naar een vakantiebestemming waar je hond welkom is en waar je samen dat vakantiegevoel kunt beleven. Bungalowpark Strandslag is hiervoor de ideale plek. Waarom? We kunnen dit samenvatten in vier punten:

1. De prachtige duinen en de natuur om doorheen te dwalen

Persoon met hond op een duin bij zonsondergang

Bungalowpark Strandslag ligt direct aan de duinen aan de Noord-Hollandse kust.  Vanuit je vakantiehuis ben je al in een paar stappen in de duinen. De duinen zijn een prachtig gebied om te wandelen en te verkennen met je hond.  Door deze duinen lopen vele wandelroutes en leiden je langs de mooiste uitzichtpunten. Natuurlijk kun je ook je eigen weg vinden en kijken wat je ontdekt. Je hond zal genieten van de frisse zeebries en het prachtige uitzicht.

Het stopt ook niet bij deze duinen. Iets naar het noorden vind je de Donkere Duinen. Dit is een aangeplant dennenbos. Het bos is heerlijk om te wandelen en honden vinden het natuurlijk heerlijk om de perfecte stok in het bos te vinden. Voor de fanatieke wandelaar is het bos een uur lopen of minder dan 10 minuten met de auto, en honden zijn aangelijnd toegestaan.

Of je nu een lange wandeling wilt maken of gewoon even wilt uitrusten, de duinen liggen op een steenworp afstand.

2. Het strand waar je trouwe viervoeter zich kan uitleven

Persoon die hond aait op het strand

Achter de duinen ligt natuurlijk het strand! En niet zomaar een strand, maar een van de mooiste stranden van Nederland. De kustlijn in het puntje van Noord-Holland is meer dan 30 kilometer, dus er is altijd wel een plekje voor jou en je hond. In de warme zomermaanden is dit een heerlijke plek om te zwemmen en te zonnen, maar ook in de koudere maanden is het strand een heerlijke plek om te wandelen, rennen en spelen met je hond.

Honden mogen van oktober tot april vrij rondlopen op het strand. Je hond kan naar hartenlust rennen, graven in het zand, blaffen naar meeuwen en een heerlijke duik in zee maken. Van mei t/m september kun je natuurlijk nog steeds met je hond naar het strand aan de lijn en genieten van het mooie strand. Als je hond een sociale jongen is, is de kans ook groot dat je andere honden en hun baasjes tegenkomt. Je hond zal dit geweldig vinden!

3. Accommodatie die is ingericht voor mens en hond

Ook met een hond heb je op Strandslag een groot aanbod aan vakantiehuizen om uit te kiezen. We hebben meer dan 40 huisdiervriendelijke accommodaties. Er zit vast wel een accommodatie tussen die bij jou en je trouwe viervoeter past.

Maar voor een echt comfortabel verblijf voor je hond zoekt je natuurlijk meer dan alleen een huis waar je hond naar binnen kan. Daarom hebben veel van onze vakantiehuizen een geheel omheinde tuin met een ruime ligweide. Hier kan je hond heerlijk in de zon spelen of liggen. Groot of klein, actief of lui, elke hond voelt zich op zijn gemak bij Strandslag.

4. Exclusieve Dog Wash!

Dog Wash met een hond erin en een persoon ernaast die de hond wast

Je hond is misschien een beetje vies geworden na een drukke dag op het strand. Vuil bij honden is vaak als kinderen, het betekent dat ze plezier hadden! Maar het is natuurlijk minder leuk als je zand en modder in huis haalt.

Maar daar hebben wij iets voor! De Dog Wash! Hier kan je je hond een wasbeurt geven waar hij van geniet. De hondenwas wordt uiteraard geleverd met shampoo en conditioner, maar er is ook vlooien- en tekenshampoo. En na het wassen kan je je hond gelijk droog föhnen. Trakteer je hond na een drukke dag op een lekkere douche waar alle andere honden jaloers op zullen zijn.

Je hond houdt net zoveel van de vakantie als jou. Trakteer elkaar op een vakantie om van te genieten. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze huisdiervriendelijke accommodaties:

accommodaties geschikt met honden