Sail Den Helder 2023

SAIL DEN HELDER 29 JUNI T/M 2 JULI 2023

In 2023 zal Sail opnieuw in Den Helder plaatsvinden! Weer in combinatie met de Marinedagen die door de Koninklijke Marine zullen worden georganiseerd. Vijf dagen lang is de haven van Den Helder eind juni het decor voor het grootste nautische publieksevenement. Tijdens Sail Den Helder kunt u genieten van indrukwekkende Tall Ships en de nautische sfeer van weleer.

Den Helder heeft een lange en succesvolle geschiedenis samen met Sail Den Helder. Den Helder heeft met succes vijf keer Sail Den Helder georganiseerd in het verleden; in 1993, 1998, 2008, 2013 en 2017. En nu een zesde Sail Den Helder van 29 juni t/m 2 juli 2023!

Feest in Den Helder

Tijdens Sail vinden er, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, op drie podia verschillende optredens plaats en zijn er op het terrein allerlei mobiele acts aanwezig. Er worden tijdens Sail Den Helder verschillende rondvaarten op de traditionele zeilschepen georganiseerd en er is een gezellige kermis. Iedere avond wordt afgesloten met een groot vuurwerk in de haven.

UNIEK PLATFORM

SAIL Den Helder 2023 wordt – in combinatie met de pre-SAIL’s op Texel en in Hollands Kroon en met de Marinedagen – een geweldig maritiem feest. Niet alleen voor de inwoners van de Noordkop maar ook voor bezoekers van ver daarbuiten. De combinatie met de Marinedagen maakt SAIL Den Helder in vergelijking met andere SAIL-evenementen uniek. SAIL Den Helder is ook een platform en biedt een podium. Energietransitie, innovatieve maritieme techniek en bescherming van het maritieme milieu zijn de onderliggende thema’s waaraan SAIL tezamen met de Koninklijke Marine een podium biedt voor de deelnemende bedrijven, instanties en overheden.

OVERNACHTEN IN DE BUURT VAN DEN HELDER

Bent u tijdens de sail Den Helder op zoek naar een verblijf om te overnachten? Dan zit u bij ons goed!  Onze vakantiebungalows zijn gelegen in  Julianadorp aan Zee. Vanuit Julianadorp is het 10 minuutjes rijden met de auto of ongeveer een half uurtje fietsen door de mooie omgeving van Noord-Holland. Zo ben je lekker dichtbij, maar overnacht je wel op een rustige plaats aan het strand. 

Vind vakantiehuis tijdens Sail