Herfstvakantie

De herfstvakantie is ideaal om er eventjes tussenuit te gaan. Geniet van de herfstkleuren in het bos, uitwaaien aan het strand met de hond of wandelen in de duinen.  Ook is Julianadorp aan Zee de ideale uitvalsbasis voor fantastische fietstochten, wandelingen en leuke dagtrips. 

Kom uitwaaien op het strand en maak een wandeling langs de mooie kust van Julianadorp. Op het strand staat een modern paviljoen Paal 6 die het hele jaar geopend is. Een heerlijke lunch, warme chocomelk met slagroom of een lekkere borrelplank. 

Bezoek het bos de donkere duinen en maak een mooie wandeling. De natuur kleurt geel, oranje en rood en de bladeren dwarrelen van de bomen. De Donkere Duinen is een bos in Den Helder wat op 4 km afstand ligt van ons park. Het is een heerlijk natuurgebied om lekker te kunnen wandelen. Het is niet erg groot en heeft in het midden een vijver waar je eendjes maar ook schildpadden aantreft. In het midden van het bos is een grote opening waar kinderen lekker kunnen spelen en ook honden zijn toegestaan.

U kunt nu bij ons ook een hottob bij uw huisje huren. Heerlijk toch?! Stap na een lange strandwandeling in een warmgestookte hottub en kom helemaal tot rust! Wij zorgen ervoor dat de hottub bij aankomst voor u klaar staat. 

Beschikbare huizen herfstvakantie