Fietsroute Bollenroute Julianadorp

Julianadorp staat bekend om haar prachtige bollenstreek. Een plaats met ruimte, strand, dijk, duinen, musea en diverse horecagelegenheden. De lente betekent hier niet alleen de start van het toeristenseizoen, maar ook de periode waarin de uitgestrekte bollenvelden tot bloei komen.

De route start in Julianadorp waarna de tocht langs de bollenvelden verder gaat richting Groote Keeten en Callantsoog. Deze karakteristieke dorpjes bieden een plek om een rustmomentje in te lassen bij een restaurantje of café. De route eindigt uiteindelijke weer in Julianadorp.

Knooppuntroute

12 - 84 - 26 - 31 - 79 - 81 - 13 - 92 - 71 - 72 - 11 - 9 - 7 - 21 - 6 - 99 - 22 - 18 - 93 - 94 - 12 

Leuk om te weten: elke zaterdag kunt u de wekelijkse markt bezoeken waar circa 45 kooplieden de kramen bezetten. Er worden onder andere verse bloemen uit de bollenstreek verkocht.

Zelf geen fiets mee? Geen probleem! Bij de receptie van Bungalowpark Strandslag kunt u fietsen, e-bikes en e-choppers huren.

Onze vakantiewoningen liggen aan de voet van de duinen en grenzen aan dit prachtige polderlandschap. Dus bent u op zoek naar een vakantiebungalow en wilt u genieten van de natuur in haar mooiste vorm? Boek dan nu uw vakantie bij Bungalowpark Strandslag.

Vind vakantiehuis